Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin İstanbul’da Maltepe Üniversitesi Tarafından Düzenlenen Derece Mezunlar X. Sergisi’ne ve 1. Uluslararası Sanad Kongresine Katıldı.

Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi "Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri - Derece Mezunları X. Sergisi" bu yıl "SANAD Kongresi" ile eşzamanlı olarak Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde 09.12.2019 - 14.12.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Serginin amacı “Üniversitelerarası Kurul - Sanat Dalları Eğitim Konseyi” bünyesinde Sanat Komisyonu’nun önerisi ile Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri öğrencilerinin mezuniyet çalışmalarının bir araya getirilerek sergilenmesi ile sanat eğitimi sonuçlarının toplu olarak izlenmesi ve kurumların birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlamak olarak belirtilmiştir. Derece Mezunlar X. Sergisi’ne fakültemiz mezun öğrencilerinden Ceyda Kurteş Görsel İletişim Tasarımı Bölümünü, Mert Can Özcan Çizgi Film Animasyon Bölümünü,  Saime Biçer Resim Bölümünü temsil ederken,  Öznur Bağan’da Seramik Bölümü’nü temsil etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, Salı