Grafikerleri Basın Sektöründe Neler Bekliyor?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Dumlupınar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yasin Pehlivangil’in konuşmacı olduğu “Grafikerleri Basın Sektöründe Neler Bekliyor?” konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “Grafikerleri Basın Sektöründe Neler Bekliyor?” konulu söyleşi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Kırmızı salonda düzenlenen ve konuşmacı olarak Dumlupınar Gazetesi imtiyaz sahibi Yasin Pehlivangil’in katıldığı söyleşiye Güzel Sanatlar Fakültesi akademik personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Söyleşide “Grafikerleri Basın Sektöründe Neler Bekliyor?” konusunda söz alan Yasin Pehlivangil Kütahya ili içerisinde faaliyet gösteren yedi yerel gazeteden biri olduklarını, yerel basının ulusal basına katkı sağlayan en önemli iletişim kanalı olduğundan bahsederken, gazetelerinde Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri hem staj yapmaya hem de yarı zamanlı çalışmaya davet ederek, çalışmaya başladıkları zaman neler öğrenebileceklerini, habercilik adına neler yaşayabileceklerini öğrencilerimizle paylaştı.

Söyleşi sonunda DPÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, konuşmacı Yasin Pehlivangil’e teşekkür belgesi sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, Cuma