TÜBİTAK Tarafından Düzenlenen Bilim Söyleşileri ’ne Fakültemizden Katkı Sağlandı

2014 yılında TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından başlatılan TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, alanında uzman bilim insanlarını öğrencilerle bir araya getiren, yaklaşık 1 - 1,5 saatlik sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşan etkileşimli etkinliklere fakültemizden iki öğretim üyesi katkı sağladı. Seramik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Oya Aşan Yüksel “Sofra ve Mutfak Gereçleri Dekor Tasarımlarının Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Değerlendirilmesi ” başlıklı sunumu ile 27 Kasım 2019 tarihinde Afyonkarahisar’daki Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelirken,  Görsel iletişim Tasarımı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin Kılıçkaya Boğ ise 12 Aralık 2019 tarihinde Kütahya’da bulunan Özel Kırdar Bilgiören Koleji’nde, 13 Aralık 2019 tarihinde ise Tavşanlı ilçesindeki Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi’nde “Sunum Tasarımlarında Tipografiyi Doğru ve Etkili Kullanma” başlıklı sunumu ile öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya geldi.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, Pazartesi