GSF Dekan Vekilimiz Radyo Dumlupınar‘ın Konuğu Oldu

GSF Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Levent MERCİN hem Fakültenin hem de özellikle Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün yerel ve ulusal basında yer alan son zamanlardaki gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası etkinlikler ile öğrencilerin elde ettiği başarılar hakkında “Biri Bize Anlatsın” adlı canlı yayın programında haber sunucusu Abdi ERKAL’ın  konuğu oldu. Mercin, yaklaşık 1 saat 10 dakika süren program akışı içerisinde birçok konuya değindi. Mercin, özellikle “Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencileri 11. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliğindeki Başarısı; Üniversitemizin Ortağı Olduğu ve Yürütücülüğünü Güzel Sanatlar Fakülte Dekan Vekilimiz Mercin’in yaptığı Uluslararası Afiş Yarışması’nın, Ödül İstanbul’daki Ödül Töreni ve Sergisi; Güzel Sanatlar Fakültesi ile Kütahya Valiliği Arasında İmzalanan Protokol; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Levent Mercin’in Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Konsey Toplantısı Proje Komisyonu’na başkan seçilmesi ve projeler, 2020 yılında gerçekleştirilecek sempozyumlar, festival, çalıştay ve sergiler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Mercin, Editörlüğünü ve Bölüm Yazarlığını yaptığı “Görsel İletişim Tasarımı ve Animasyon Kitabının da tanıtımını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, Çarşamba