Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Lighthouse Animasyon Stüdyosu ile Animasyon Üretim Süreçleri ve Portfolyo Değerlendirilmesini Kapsayan Etkinlik Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü DPÜ TV salonunda 18 Ekim 2019 Cuma günü Çizgi Film - Animasyon Bölümü ile Lighthouse Animasyon/Prodüksiyon firması arasında imzalanan eğitim protokolü doğrultusunda öğrencilerimiz ile bir etkinlik gerçekleştirildi. Lighthouse Stüdyosu'nun önemli yeteneklerinden ve Çizgi Film-Animasyon Bölümü mezunlarından, ödüllü animatör Sayın Serdar Çotuk misafirimiz oldu. Animasyon üretim süreçleri üzerine öğrencilerimizi bilgilendiren Serdar Çotuk, sonrasında öğrencilerimizin portfolyolarını tek tek değerlendirerek kendilerine öneri ve tavsiyelerde bulundu. Başta Lighthouse ailesi ve Serdar Çotuk olmak üzere, katılım gösteren tüm öğrenci ve öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, Perşembe