Resim Bölümü 4. Sınıf Öğrencilerinden Anlamlı Sergi

KÜTAHYA BAROSUNUN 90.YILI KUTLAMALARINA ,5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜNDE  GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI SERGİ

Kütahya  Barosunun 90.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ; Baro Başkanımız Sayın Avukat Ahmet Atam’ın himayesinde ;Rektörümüz Sayın. Prof. Dr. Remzi Gören, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Sayın.Prof.Dr.Ahmet Altuncu,Dekan Yardımcımız  Doç.Dr.Keriman Pekkan, Dr.Öğr.Üyesi . Pınar Yazkaç ,Dr.Öğr.Üyesi.Murat Ateşli  5 Nisan Avukatlar Günü ve Kütahya Barosu'nun kuruluşunun 90. yıldönümü olması sebebiyle Kütahya Barosu tarafından düzenlenen törene katıldı.

Kütahya Avukatlar Evi Molla Bey Konağı bahçesinde düzenlenen 90.yılına özel karma sergiye ;Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Ertuğrul Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Sayın Hasan Çevik, Kütahya Adliyesi'nin hakim ve savcıları, sivil toplum dernekleri, gazeteciler ,öğrenciler , daire müdürleri ve çok sayıda avukat katıldı.

Avukatlar Günü etkinlikleri Kütahya Avukat Evi'nde DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin resim sergisinin açılışı ile devam etti.

Etkinlikler, sergi sonrası misafirlerin onuruna verilen kokteyl ve sergiye katılan resim bölümü 4.sınıf öğrencilerine sertifikaları verildi . Serginin hazırlanması ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen Dekanlığımıza ve öğretim üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, Perşembe