Grafik Anasanat Dalı Öğrencimizden Önemli Başarı

GRAFİK ANASANAT DALI ÖĞRENCİMİZDEN ÖNEMLİ BAŞARI

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunu ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Tasarım ASD. Öğrencimiz Mehmet KOCAMIŞ, bugüne kadar aldığı ona yakın ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Yaptığı kısa videolarla güncel sanat alanında birçok ödül kazanan Kocamış, en son T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Genç Güncel Sanat Proje Yarışması’”da başarı ödülüne layık görüldü. Ayrıca bugüne kadar bu ödüle layık görülen eserlerden oluşan seçki, 18-21.09.2018 tarihleri arasında “2018 Çin’de Türkiye ve Turizm Yılı Türkiye Kültür Festivali” kapsamında Hong Kong Polyteknik Üniversitesi (PolyU)  Innovation Center Foyer Galeri’de sergilendi. “Beyaz Karanfil” adlı eseriyle sergiye eseri kabul edilen Kocamış’ı bu başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Grafik ASD. Başkanlığı
Prof. Dr. Levent Mercin