Seramik ve Cam Bölümü Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

11.05.2018 tarihinde düzenlenen ve ailelerin de geniş katılım sağladığı mezuniyet töreninde, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü olarak 8. Mezunlarımızı vermenin haklı gururunu yaşadık.

Törende konuşan Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Altuncu ve Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Doç. Nureddin GÜLAÇTI mezun olan öğrencilerimizi kutlarken, onlara gelecekteki hayatlarında başarılar dilediler.

Altuncu, öğrencilerimizin mutlaka iyi birer meslek sahibi olacaklarına olan inancını belirtti ve mezun öğrencilerden, mezuniyet sonrasında da fakültemiz ile sürekli irtibat halinde olmalarını istedi.

Mezun öğrencileri temsilen konuşma yapan bölüm birincisi Bilal DEMİR; başarılı bir eğitim sürecinin verdiği gurur, yeni bir hayata yelken açmanın eşiğinde yaşadığı heyecan ile okulundan ve arkadaşlarından ayrılıyor olmanın getirdiği hüznü bir arada yaşadığını belirtti. Eğitimi boyunca kendisine destek veren ailesi başta olmak üzere tüm hocalarına ve sınıf arkadaşlarına teşekkür etti.

Töreninin ardından mezun olan öğrencilerimizin eserlerinden oluşan “Seramik ve Cam Bölümü Mezuniyet Sergisi ‘18” gezildi ve misafirlere üniversitemizin en köklü geleneklerinden olan mezuniyet pilavı ikram edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, Cuma