Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Öğretim Elemanı Resul Ay’dan Önemli Başarı

MEKSİKA MUMEDİ MÜZESİ tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen “To Death With a Smile” (Ölürken Bir Gülümseme) isimli geleneksel uluslararası afiş yarışmasının, 2017-2018 tarihlerinde beşincisi yapılmıştır. Yarışmaya 157 ülkeden 30.000 eser katılımı gerçekleştirilmiştir. Profesyonel tasarımcıların katılımı ile düzenlenen etkinliğin jüri üyelerini; JUAN CARLOS FERNÁNDEZ ESPINOSA, CHAO YANG, EMILIO GIL, TABER CALDERÓN, TIMO SIMANAINEN, ANTONIO SERRANO, LUIS FITCH, ALVARO REGO gibi uluslararası tasarımcılar ve akademisyenler oluşturmaktadır. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda Üniversitemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden Araştırma Görevlisi Resul AY finalist olmaya hak kazanmış ve sergileme ödülü almıştır. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ahmet ALTUNCU ve Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Levent MERCİN Üniversitemiz adına elde edilen bu başarılarından dolayı Araştırma Görevlimiz Resul Ay’ı kutladıklarını ve kendisine teşekkür ettiklerini belirtmişlerdir.

Erişim adresine ulaşmak için tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, Perşembe