Üniversitemiz Gsf Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Tarafından Düzenlenen “Portfolyo Tasarımı“ Adlı Konferans Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Tarafından Düzenlenen "Portfolyo Tasarımı" adlı Konferans Gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi GSF Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Fikret Uçar tarafından 5 Aralık 2017 tarihinde GSF Kırmızı salonda "Portfolyo Tasarımı" adlı konferans gerçekleştirildi. Üniversitemiz GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen "Portfolyo Tasarmı" adlı konferansa yoğun bir ilgi olduğu gözlemlendi. Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yanı sıra Kütahya Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluğa konferans veren Uçar, birey kimdir, bireyin potfolyo tasarımına duyduğu ihtiyaç nerede başlar ve nasıl olması gerekir, özgünlük ve tasarım, bireyin karakterinin porfolyo tasarımlarına yansıma biçimlerinin örnekleri nelerdir? gibi birçok konu başlıklarında konferans verdi. Sonrasında öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Uçar konferansını tamamladı.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, Perşembe