“15 Temmuz Şehitleri” Karma Afiş Tasarımı Sergisi

UŞAK ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ AFİŞ TASARIMI SERGİSİ” AÇILDI
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf Grafik Ana Sanat Dalı öğrencileri ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanları “15 Temmuz Şehitleri” karma afiş tasarımı sergisi açtı. Uşak Üniversitesi ve Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen "15 Temmuz Şehitleri Afiş Tasarımı Sergisi” nin açılışı 9 Mart 2017 Perşembe günü Uşak Üniversitesi Çarşı Sanat Galerisi'nde gerçekleşti. Sergi açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya ile Prof. Dr. Cengiz Soykan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Gül, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Sezer, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyeleri; Doç. Dr. Levent Mercin, Yrd. Doç. Dr. Yaşar Uslu, Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan, Öğr. Gör. Erdoğan Dizdar, Arş. Gör. Resul Ay, protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya açılışta yaptığı konuşmada 15 Temmuz tarihinin ülkemiz için önemli bir tarih olduğunu, bu tarihi unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı söyledi. Sergide emeği geçen herkese teşekkür eden Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya, serginin üniversitemizde düzenlenmesinde katkısı bulunan Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Mercin’e üniversitemiz adına plaket verdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Sezer ise sergiye eserleriyle katkı sağlayan öğrencileri tebrik ederek onlara katılım belgelerini verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, Perşembe