Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Proje Ürünleri Sergisi

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİNDE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNDE ÖĞRENCİ PROJELERİ SERGİSİ AÇTI

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf Grafik Anasanat Dalı Öğrencilerinin mezuniyet proje ürünlerinden oluşan sergisi 26 Nisanda 2016 saat:14:00’te Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda açıldı. 40 Öğrencinin Proje çalışmalarının sergilendiği sergide ve Grafik Anasanat Dalı’nın tanıtım videosu ile Animasyon ASD tanıtım videosu ve öğrencilerimizin çizgi filmlerin gösterimi de gerçekleştirildi.
Sergi açılışı öncesi fakültenin konferans salonunda DPÜ GSF’nin tanıtım videosu gösterildi. Ardından Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ve Çizgi Film Animasyon Ana Sanat Dalı hakkında bilgi verildi. Daha sonra öğrencilerin yapmış olduğu çizgi film gösterimine geçilmiştir. Programın sonunda Serginin açılmasına katkıda bulunan Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Prof. Erol TURGUT’a ve Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Enis Timuçin TAN’a Bölümü temsilen Öğrt. Gör. Mehmet Pehlivan, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Levent MERCİN adına Üniversitemizin anahtarı olan plaketi hediye etmiştir.
Sergi salonun açılışını Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Erol TURGUT, Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Enis Timuçin TAN ve Öğr. Gör. Mehmet PEHLİVAN yapmıştır. Prof. Erol TURGUT öğrencilerin proje çalışmalarını tek tek incelemiş ve öğrencileri tebrik etmiştir. DPÜ GSF Öğrencileri bu sergi esnasında aldıkları olumlu mesajlar ve beklediklerinin ötesinde gösterilen ilgiden dolayı kendilerine olan inançlarının daha da arttığını ve aldıkları eğitimin kalitesini ve çeşitliliğini bu sergide paylaşmaktan büyük bir keyif aldıklarını belirtmişlerdir. Sergi açılışından önce duydukları kaygının aldıkları olumlu dönütler sayesinde, yaptıklarının ne doğru ve ileri düzeyde olduğunu anladıklarını belirtmişlerdir. İl dışında ve başka bir üniversitenin güzel sanatlar fakültesinde açmış oldukları serginin kendilerine olan özgüveni arttırdığını ve iyi bir deneyimleme olduğunu ifade etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, Perşembe