Resim Bölümü Yüksek Lisans “Bahar“ Sergisi

RESİM BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNDEN 'BAHAR ' TEMALI KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI...

Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Ana Sanat Dalı öğrencilerinin Güzel Sanatlar Fakültesi Zafertepe Sergi Salonunda saat 15:00 da kurdele kesilerek açıldı.

Serginin açılışını Kütahya Baro Başkanı Avukat Ahmet Atam,Güzel Sanatlar Fakültesi Dekani Prof.Dr.Ahmet Altuncu,Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof.Dr.İsmail Küçükaksoy,Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Keriman Pekkan,Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Pınar Yazkaç, ,Resim Bölüm Başkanı Doç.Dr. Pelin Avşar Karabaş,Seramik Bölüm Başkanı Doç. Nurettin Gülaçtı, Yrd.Doç.Dr.İsmet Yüksel, Yrd.Doç. Oya AŞAN Yüksel, Yrd.Doç. Haydar Taşçılar, Öğr.Gör. Erdoğan Dizdar, Araş.Gör. Gülsevim Can Gürbüz,öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Ana Sanat Dalı öğrencilerinin Yrd.Doç.Dr.Pınar Yazkaç danışmanlığında ; Resim Atölye Uygulamaları dersinin Final Projesi olarak hazırlamış oldukları ebatları 150x150 cm tuval üzerine yağlıboya ve akrilik tekniğiyle oluşturulan 15 adet eser izleyici ile buluştu.19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle açılan sergide öğrencilerin 'Bahar' temasını ;kendi özgün yaklaşımları ,metinleri ve tekniklerini ön plana çıkarttığı sergi 16-23 Mayıs tarihleri arasında gezilebilecek.Serginin ; daha sonra başka şehirlerde ve üniversitelerde sergilenilmesi  planlanıyor.

Resim Bölümü Yüksek Lisans “Bahar“ Sergisi
Etkinlik Tarihleri 16 - 19 Mayıs 2017, Salı    |    Saat :15:00 - 17:30
Etkinlik Yeri Güzel Sanatlar Fakültesi Zafertepe Sergi Salonu
Etkinlik Türü Sergi
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
17 Mayıs 2017, Çarşamba / 48 defa okundu.