Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakültemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim tasarımı Bölümüne Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş için müracaat eden öğrencilerin kabul karar sonuçları aşağıda tabloda gösterilmiştir.

Sıra no

Adı Soyadı

Öğrenim Gördüğü üniversite ve Bölümü

Başvurduğu Öğretim Programı

Puan Türü/ Puanı

N.Ö

En düşük Puan 326,81588

İ.Ö

En düşük Puan 305,19448

Abdussamet

DOĞAN

Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü

TS-1 345,37504

Normal Öğretim

2016 ÖSYS yerleştirme taban puanına göre asil olarak başvuru kabul edilmiştir. Ancak Görsel İletişim Tasarımı 1. Sınıf ders intibakı eşleşmediğinden tekrardan Alan derslerini alacağından, Aday 1.sınıftan başlayacaktır.

Hatice EROĞLU

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü

TS-1 370,25274

Normal Öğretim

Mert DAĞDELEN

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe  Bölümü (İ.Ö)

TS- 1 326,35210

İkinci öğretim

2016 ÖSYS yerleştirme taban puanına göre İkinci öğretime başvuru kabul edilmiştir. Ancak Görsel İletişim Tasarımı 1. Sınıf ders intibakı eşleşmediğinden tekrardan Alan derslerini alacağından, Aday 1.sınıftan başlayacaktır.

Yasin GÜNEN

Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları (İ.Ö)

TS-2 312,33820

Erkam GÖLEN

Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü(İ.Ö)

TS-1 317,63523

Fatih Aras DERGİ

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü (İ.Ö)

TS-1 292,8800

İkinci öğretim

2015 ÖSYS yerleştirme taban puanına göre İkinci öğretime başvuru kabul edilmiştir. Ancak Görsel İletişim Tasarımı 1. Sınıf ders intibakı eşleşmediğinden tekrardan Alan derslerini alacağından, Aday 1.sınıftan başlayacaktır

Bedirhan İS

Atatürk Ün. İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü (İ.Ö)

TS-2 299,15631

Dumlupınar Üniversitesi Merkezi Yatay Geçiş yönergesinin 13. Maddenin 1. Fıkrasına istinaden başvuruyu bizzat yapmayıp posta yoluyla yaptığından kabul edilmemiştir.

NOT: 6. Sıradaki adayın sehven hata yapılan isim ve puanında düzeltme yapılmıştır.

Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Bşk.

Doç. Dr. Levent MERCİN

25.08.2017

25 Ağustos 2017, Cuma / 857 defa okundu.